CO emprèn

Qui som

El nostre propòsit

Apoderar a les persones amb coneixements, habilitats i competències per estar preparades per liderar organitzacions innovadores, col·laboratives, sostenibles i competitives.

Teia Guix

Vaig estudiar Ciències Empresarials i un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió i m’he certificat en les metodologies Creative Advanced Solving Problem i amb Lego Serious Play.

Em trobaràs gaudint, aprenent, ensenyant i facilitant amb temàtiques vinculades a la creativitat, la innovació, nous models de negoci i la cooperació empresarial.

Compto amb més de 25 anys d’experiència formant i assessorant a persones emprenedores i empresàries i d’altres professionals per tal d’avaluar la viabilitat dels seus projectes empresarials i fomentar-ne la consolidació i el creixement i gestionant projectes innovadors i col·laboratius.

Em mou la il·lusió per crear, donar suport, connectar i facilitar.  Soc proactiva , intuïtiva i  creativa. M’agrada treballar per reptes i en equip. Sempre he pensat que cooperar és la suma de capacitats, experiències i contactes, que fa que els resultats es multipliquin, sigui enriquint-nos personalment o bé professionalment.

Des de Co-emprèn formem, assessorem i gestionem projectes per tal de potenciar la co-innovació, tenint en compte les tendències de futur, les dinàmiques creatives i  metodologies per a l’avaluació de nous models de negoci col·laboratius i sostenibles. I ho fem de forma molt personalitzada i amb visió client.

Co-emprèn compta amb més deu experts seniors especialitzats en diferents àrees amb els que treballem en equip per tal d’aportar més valor a cada acció formativa, assessorament i projectes en els que ens impliquem.

Visió

Contribuir a generar benestar econòmic i social oferint serveis de cooperació per facilitar solucions a l´hora de crear i innovar, a les empreses, organitzacions i persones emprenedores.

Missió

Facilitar la creació de noves idees, projectes, productes i serveis i empreses, a través de la cooperació entre empreses, persones i organitzacions, amb l’objectiu de generar benestar social i econòmic, oferint serveis innovadors que promoguin el desenvolupament/creixement personal i organitzacional.

Valors

Els valors que ens mouen, ens inspiren i ens guien en tots els serveis que oferim són:

Hem treballat per

Demana informació

Coemprenèm junts?

Si vols que t’ajudem en alguna de les teves propostes, posa´t en contacte amb nosaltres.

Desplaça cap amunt