Serveis

Què us oferim

Formació i facilitació

Impartim formació i facilitació de tallers formatius per apoderar a les persones, empreses i organitzacions per innovar i canviar. Fes clic per veure els tallers

Consultoria

Acompanyem, fem consultoria, coaching i mentoria de persones emprenedores i empresàries per assolir els objectius que es plantegen.

Projectes

Dissenyem i executem projectes per tal de facilitar la creació, consolidació i innovació en nous projectes empresarials, aplicant les metodologies idònies per assolir els millors resultats per als nostres clients.

Tallers de formació

Propòsit

Potenciar la intel·ligència col·lectiva de les organitzacions involucrant un nombre elevat i divers de persones i generant creixement en les 4P

Ens hi posem?

La formació ha d’obrir-nos la ment a nous coneixements, visions i aprenentatges per tal d’inspirar-nos i facilitar fer connexions per tal d’aplicar-ho al nostre dia a dia. És per això que ens agrada convertir els nostres tallers en sessions experiencials, on aprenem mentre experimentem, fomentant la participació i aprenentatge mutu i ens ho passem bé però sempre amb un enfoc a assolir els resultats que ens hem proposat.

Cada taller que dissenyem tenim en compte quines son les expectatives tant del client com de les persones usuàries participants. També estem força avesats a treballar amb reptes reals o que motivin a les persones o a les organitzacions per tal de facilitar-ne la seva utilitat o bé el seu aprenentatge, ajudant a les persones professionals a millorar i evolucionar.

Vols rebre el nostre portfoli de serveis?

Deixa’ns el teu correu electrònic i el rebràs a la teva bústia de correu.
Demana informació

COemprenem junts

Si vols que t’ajudem en alguna de les teves propostes, posa´t en contacte amb nosaltres.
Desplaça cap amunt